Win een mini strategiesessie

Elke twee weken maak je kans op een gratis mini-strategiesessie t.w.v. 47 euro. Het enige dat je hoeft te doen is je e-mailadres achterlaten en je mailbox in de gaten houden! In deze strategiesessie duiken we een uur lang in een jouw yoga business. Je ontvangt daarna een uitgebreide hand-out met persoonlijke tips en actiepunten om jouw bedrijf online meer zichtbaarheid te geven!

  • Met het inschrijven op deze tweewekelijkse winactie ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden De Online Yogajuf. Dat klinkt heel spannend, maar betekent dat ik jou eens in de zoveel tijd een mail wil sturen met interessante kennisblogs en aanbiedingen. Ik beloof je dat ik niet ga stalken.

gratis in je mailbox!

Wil jij als yogadocent graag een sterke band opbouwen met jouw unieke doelgroep op Instagram? Ben je op zoek naar inspiratie om dagelijks boeiende content te delen in je stories?

Deze gratis contentkalender voor yogadocenten is er om jou te helpen bij het creƫren van boeiende en betekenisvolle verhaallijnen op Instagram Stories voor de komende vier weken!