Let's talk yoga business

Als we even spreken van yogadocent tot yogadocent dan weet ik een paar dingen. Allereerst weet je ontzettend veel van yoga af, maar misschien niet direct veel van marketing, communicatie of storytelling. Je weet dat Instagram je kan helpen en bent vol goede moed begonnen aan een account. Je krijgt leuke reacties, maar… je (virtuele) lessen zitten nog steeds niet vol. Hoe kan dat nou?

Jij wilt jouw persoonlijke verhaal en missie omzetten naar duidelijke, inspirerende en aantrekkelijke content. En ik kan jou hierbij helpen. Met mijn kennis én ervaring als De Online Yogajuf.  Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als we samen meer mensen kunnen bereiken met yoga. 

Ik leer jou de tools om jouw eigen verhaal in te zetten voor het online vergroten van jouw zichtbaarheid. Zodat jouw ideale doelgroep niet meer om je heen kan! 

Zij gingen je voor...

Laat mij jouw helpen. Vanuit mijn ervaring als yogadocent én journalist, copywriter, content creator en nog meer hippe termen ben ik gestart als Yoga Business Assistant. Jouw direct hulplijn om aan de slag te gaan met jouw online zichtbaarheid. Ik geloof dat de basis van een goede connectie met jouw potentiële deelnemers ligt in het delen van een eerlijk verhaal. Jouw persoonlijke verhaal. Hier ligt de magie. En die gaan we samen ontdekken. 

Mini-strategiesessie

47,00
  • Inspirerende call  van 1 uur vol tips & tricks
  • Vooraf ingevulde vragenlijst voor doelgerichte hulp
  • Na afloop ontvang je een digitale hand-out met actiepunten
strategie

Persoonlijke strippenkaart

350,00
  • 6 uur aan persoonlijke en doelgerichte ondersteuning
  • Inclusief 6 strategie werkboeken om marketing kennis op te doen
  • altijd bereikbaar voor korte vragen of tips zonder dat het van je uren af gaat
Meest gekozen

Vertel jouw unieke verhaal

97,00
  • inclusief interview en opmaak met eigen foto's
  • jouw unieke verhaal inspirerend opgeschreven
  • perfect om te gebruiken voor social media en op je website.
storytelling

gratis in je mailbox!

Wil jij als yogadocent graag een sterke band opbouwen met jouw unieke doelgroep op Instagram? Ben je op zoek naar inspiratie om dagelijks boeiende content te delen in je stories?

Deze gratis contentkalender voor yogadocenten is er om jou te helpen bij het creëren van boeiende en betekenisvolle verhaallijnen op Instagram Stories voor de komende vier weken!