Deze pagina gaat binnenkort online.

Over mij

Heb je ooit gedroomd van het creëren van een succesvolle yoga business? Werk waar je van kan leven. Het soort werk waar je elke dag vol passie en enthousiasme aan begint? Ik geloof dat dit mogelijk is voor iedereen. En nee, er is geen quick fix voor succes. Het vergt hard werken, uitproberen, vallen en vooral weer opstaan. Soms moet je even blijven liggen, en dat is helemaal oké.

Maar als jij echt richting jouw yoga business wilt bewegen, dan wil ik je graag inspireren en ondersteunen op jouw reis!

Mijn naam is Laura Louise en ik ben een avonturier in hart en nieren. Vroeger, toen ik nog een klein meisje was, maakte ik van een schoenendoos een draagbare computer, zodat ik overal kon “werken”. Ik kon destijds niet dromen dat ik vandaag de dag mijn droombaan heb gecreëerd. (En thank god zijn er laptops ontwikkeld.) Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar droombaan kan realiseren. En ik wil jou helpen om de juiste afslag te vinden op jouw pad naar succes.

De Online Yogajuf

In de afgelopen jaren ben ik veel op reis geweest, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik volgde mijn opleiding tot yogadocent in India, reisde maandenlang met de backpack door Europa, Turkije en India. Later kochten we een camper en trokken we door Zuid-Europa, Oost-Europa en de Balkan. We – ik en mijn man – gaven onszelf de tijd en ruimte om onszelf te ontwikkelen. En ik ontdekte dat wanneer je groeit als persoon, je bedrijf ook groeit.

Tijdens deze reis richtte ik De Online Yogajuf op, een succesvol online yogaplatform met zowel offline als online yogacursussen, workshops en retraitedagen. Maar toen kreeg ik een geweldige ingeving…

Want wat als ik andere yogadocenten kan helpen om hetzelfde te realiseren? Wat als ik hen kan ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid, zowel online als offline? Zo ontstond het idee van de Yoga Business Assistant.

En stel je eens voor... een wereld waarin yogadocenten samenwerken

Als Yoga Business Assistant is het mijn missie om andere yogadocenten te helpen bij het vergroten van hun zichtbaarheid, het aantrekken van hun unieke doelgroep en het creëren van een succesvolle yoga business. Ik geloof dat wie denkt in overvloed, ook die overvloed kan bereiken. Samen zullen we werken aan storytelling, handige marketingtools en slim werken, zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

En stel je eens voor… een wereld waarin yogadocenten samenwerken, elkaar ondersteunen en gezamenlijk streven naar groei en overvloed. Als Yoga Business Assistant geloof ik hartstochtelijk in deze visie. Ik zie een toekomst waarin we niet vechten om een klein stukje van de taart, maar waarin we samen een hele nieuwe taart kunnen bakken.

"Waarom help je de concurrent?"

Deze vraag krijg ik héél vaak. “Waarom zou je de concurrent gaan helpen? Dan maai je toch het gras voor je eigen voeten weg?”

In mijn ogen zijn wij als yogadocenten allemaal verbonden door een gemeenschappelijk doel: het verspreiden van de positieve effecten van yoga en het verbeteren van het welzijn van mensen. En wat is een betere manier om dit te bereiken dan door samen te werken en onze unieke doelgroepen te verbinden?

Ik geloof dat er geen schaarste is in deze wereld. Er is overvloed. Er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar de specifieke yogastijl en benadering die jij te bieden hebt. Jouw unieke doelgroep wacht op jou, en ik ben hier om je te helpen deze doelgroep te bereiken en te inspireren.

Laten we onze krachten bundelen, onze verhalen delen en onze marketinginspanningen versterken. Samen kunnen we meer mensen bereiken, meer harten raken en de wereld op een diepgaande manier transformeren. Ik geloof dat wanneer we in overvloed denken en handelen, er genoeg ruimte is voor ons allemaal om te groeien en te bloeien.

Dus laten we de concurrentie loslaten en in plaats daarvan een gemeenschap van yogadocenten vormen die elkaar ondersteunen en versterken. Laten we samenwerken om onze boodschap te verspreiden, meer mensen te inspireren en samen de wereld mooier te maken, één yogabeoefenaar tegelijk.

Yoga Business Assistant

Ben jij een yogadocent die droomt van een succesvolle yoga business?

Als Yoga Business Assistant is het mijn missie om jou te helpen bij het vergroten van jouw zichtbaarheid, het aantrekken van jouw unieke doelgroep en het creëren van overvloed in jouw leven. En ik geloof dat het allemaal begint met de juiste kennis en strategieën.

Daarom wil ik je graag uitnodigen voor mijn exclusieve programma: “Kickstart jouw Yoga Business”. 

Dit online programma is ontworpen om jou te leren hoe je marketing, communicatie en storytelling kunt toepassen op een manier die bij jou past. Je leert niet alleen hoe je jouw yoga-aanbod kunt bepalen, maar ook hoe je effectief kunt verkopen via social media en jouw website.

Wat dit programma echt uniek maakt, is de focus op het ontdekken van jouw unieke verhaal en het leren bereiken van jouw doelgroep op een authentieke en betekenisvolle manier. Samen zullen we werken aan het creëren van een krachtige boodschap die resoneert met jouw ideale klanten.

gratis in je mailbox!

Wil jij als yogadocent graag een sterke band opbouwen met jouw unieke doelgroep op Instagram? Ben je op zoek naar inspiratie om dagelijks boeiende content te delen in je stories?

Deze gratis contentkalender voor yogadocenten is er om jou te helpen bij het creëren van boeiende en betekenisvolle verhaallijnen op Instagram Stories voor de komende vier weken!