Deze pagina gaat binnenkort online.

Over mij

Vroeger maakte ik van een schoenendoos een computer die ik met me mee kon dragen. Zo kon ik altijd werken, dacht ik. En ik kon niet dromen dat die kleine Laura Louise tóch haar droombaan voor zichzelf heeft gecreëerd vandaag de dag.  Ik geloof namelijk dat iedereen zijn of haar droombaan kan creëren. En nee, dat er geen Quick fix hiervoor. Dat is hard werken, uitproberen, vallen en vooral weer opstaan. Of soms even blijven liggen. Dat is ook niet erg. 

Wil jij ook richting jouw droombaan toe bewegen? Lees dan even verder! 

Laura Louise en avontuur...

Mijn verhaal kan ook jouw verhaal zijn. Het is namelijk de juiste afslag leren kennen. Ooit nam ik het besluit om naar van Utrecht naar Zwolle te verhuizen. Ik studeerde journalistiek en vond de liefde van mijn leven. Na mijn afstuderen heb ik meerdere jobs gehad. Journalist, copywriter, marketeer, social media-meid. 

In 2016 gingen we naar Nepal. Voor maar liefst 3 hele weken. Het voelde als een avontuur! Een avontuur waar veel te snel een einde aan kwam. Dus beloofde Rick en ik elkaar plechtig op het vliegveld van Katmandu: dit gaan we nog een keer doen, maar dan véél langer. 

Elke euro spaarden we tot we in 2019 ein-de-lijk op pad konden. Huis weg, spullen verkocht én een laptop om op te kunnen werken. Al in 2018 had ik namelijk de beslissing gemaakt om voor mezelf te gaan werken. En die beslissing staat in de top 3 van beste beslissingen van mijn leven. 

 

In de afgelopen jaren zijn we – ja ook tijdens die ene pandemie – op reis geweest. Letterlijk én figuurlijk. Ik deed in India mijn opleiding tot yogadocent. Met onze backpack reisden we maanden door Europa, Turkije en India. Daarna kochten we een camper en trokken we door Zuid-Europa, Oost-Europa en de Balkan. We gaven onszelf letterlijk de tijd én de ruimte om onszelf te ontwikkelen. En als je je ontwikkelt, ontwikkelt je bedrijf ook. 

Yogaplatform: De Online Yogajuf 

De Online Yogajuf heb ik in deze periode opgezet. Een goedlopend online yogaplatform met zowel offline als online yogacursussen, workshops en retraitedagen. En toen kreeg ik op een dag een geweldige ingeving. Als ik nou ándere yogadocenten kan helpen om dit te realiseren dan weet ik zeker dat de wereld een mooiere plek wordt. Meer rust, meer ontspanning en meer regelmaat. Dat kan de mensheid wel gebruiken. De Yoga Business Assistant was geboren. 

Als Yoga Business Assistant is het mijn missie om andere vrouwelijke yogadocenten te helpen met het online en offline vergroten van hun zichtbaarheid. Ik geloof dat iedereen zijn eigen unieke doelgroep is en dat wie denkt in overvloed deze doelgroep ook weet te bereiken. Door storytelling, handige marketingtools en vooral slim werken!